Vart du kan hitta billiga flyttlådor

Flyttlådor

 

Trots att flyttlådor är väldigt vanliga då de allra flesta flyttar ett par gånger i livet så kan det skilja en hel del i priserna när det gäller dessa lådor. Om du köper lådor som marknadsförs som specifikt flyttlådor så kostar dessa vanligtvis en hel del.

Du kan hitta populära metoder för att hitta gratis flyttlådor här. Det kan därför vara en bra idé att försöka att hitta en bättre lösning på annat håll innan du bestämmer dig för att spendera en hel del pengar på flyttlådor.

Fråga i matbutiker

Detta är en väldigt populär metod för att få tag i flyttlådor. Allt du behöver göra är att besöka en matbutik. Det spelar egentligen ingen större roll om det handlar om en mindre butik som är privat eller om du besöker en större kedja som en ICA butik eller Coop, det är dock värt att nämna att dessa större butiker vanligtvis har fler lådor.

Väl på plats så kan du helt enkelt fråga om de har några lådor som de behöver bli av med. De allra flesta butiker får nämligen sina produkter i lådor som de sedan behöver bli av med. Vanligtvis så pressas lådorna för att enklare få plats i en container men om du frågar om de har ett par lådor över så kan du vanligtvis få tag i ett antal flyttlådor på detta sätt. Dessa lådor kan vara fullständigt gratis men du kan även behöva betala en mindre summa för dem. Om du får ett nej i butiken så är det bara att acceptera och besöka en annan butik istället.

Fråga på restauranger

Restauranger är ytterligare en plats där du kan hitta billiga flyttlådor eller lådor som är helt och hållet gratis. Många restauranger får nämligen frysta produkter i lådor vilket innebär att de inte lämnar någon doft efter sig så att lådorna passar utmärkt att användas vid flytt.

Det finns egentligen inga speciella krav på vilken sorts restaurang detta gäller för då både vanliga restauranger och snabbmatsrestauranger kan vara till stor hjälp. Ett populärt alternativ är lådorna som McDonald’s får sina pommes frites i då de levereras frusna och även väger en hel del. Dessa lådor är vanligtvis mindre än en traditionell flyttlåda men kan klara av tyngre föremål vilket kan vara otroligt användbart.