Hur man fyller en flyttlåda på korrekt sätt

Flyttlådor

 

Det finns ett antal olika sätt att packa en flyttlåda på. Du kan till exempel kasta ned allt möjligt i lådor tills de är överfulla och sedan kämpa rejält för att förflytta lådorna från punkt A till punkt B. Logiskt tänkande kan dock hjälpa en hel del i denna situation och flyttlådor som är packade på korrekt sätt är delvis enklare att bära under flytten men kan även underlätta en hel del när det gäller att packa upp de olika lådorna.

Sortera innehållet

Till att börja med så kan det vara en bra idé att sortera innehållet i lådorna för att undvika att ge dig själv en huvudvärk. För tips på hur du packar för en flytt så kan du klicka här. Detta kan vara så generellt som att märka dem efter vilket rum som innehållet kommer ifrån till mer detaljerade saker som endast elektronik i en låda och så vidare.

Fyll inte lådorna ända upp

Detta är ett vanligt misstag som kan leda till att lådorna går sönder eller att botten faller ur. Packa därför lådorna tills de är lagom tunga utan att skapa allt för stor belastning på botten av lådan eller på den person som bär lådan.