Flytta företaget

Flyttlådor

Behöver du ett nytt kontor? Eller en lösning medan du flyttar från en företagslokal till en annan? Då kan du hyra kontor eller stol på ett kontorshotell.

Kontorshotell

Om du letar efter en ny företagslokal kan du överväga kontorshotell som en god lösning. På ett kontorshotell kan du välja ifall du ska hyra eget kontor till dig själv och/eller dina anställda, eller om du ska hyra en stol. En väldigt bra sak med kontorshotell är flexibiliteten. Du väljer hur mycket och hur länge du vill hyra din arbetsplats. Istället för att köpa en byggnad eller hyra ett kontor under längre tid, vilket medför att du sitter fast, så har du stora möjligheter till flexibilitet. Ett kontorshotell är också ett väldigt bra alternativ när du håller på att flytta från en byggnad till en annan. Det är ju inte alltid som fastighetsaffärer går ihop tidsmässigt, utan det kan uppstå ett tidsmellanrum. Gå in på Workaround som har flera kontorshotell över hela Stockholm som du kan välja på, både innanför och utanför tullarna.

Flytta: flyttlådor och kontorsmöbler

Att flytta ett helt företag tar både mycket tid och kraft. Det är viktigt att alla saker kommer med och är lätta att hitta. Använd rejäla kartonger och skriv tydligt på kartongerna vad de innehåller. Om du ska hyra kontorshotell behöver du ju inte ta med dig några möbler. I annat fall kan det faktiskt vara smart att se över vilka möbler som du ska ta med till den nya lokalen och vilka som du ska sälja. Det viktigaste när du packar ner ditt företag är att de saker du behöver för din dagliga verksamhet är lätta att komma åt, redan från första minut. Om du flyttar mellan två företag och hyr en stol/kontor på ett kontorshotell under tiden, så behöver du inte ta med dig så mycket. Det räcker med att du tar en väska med dina absolut viktigaste papper och datorn.